Σχετικά με εμάς

Η ζωογόνος ζεστασιά του ήλιου, το αεράκι του Αιγαίου και το εύφορο έδαφος της ελληνικής γης είναι εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνουν το άρωμα, τη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία σε κάθε ελληνικό προϊόν. Όραμά μας είναι να διαδώσουμε τη λέξη την αφθονία της ελληνικής γης και να κάνουν τα ελληνικά προϊόντα παγκοσμίως γνωστά.

Αφοσιωμένοι στις ανάγκες των πελατών μας, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας γρήγορα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά

Γιατί να μας επιλέξετε

– Γνωρίζουμε πώς να επιλέγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας απευθείας από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς.


– Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διασφαλίζετε την ποιότητα κάθε προϊόντος που παρέχουμε.


– Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει γρήγορα και αξιόπιστα στην πόρτα σας.


– Προτεραιότητά μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με τα ποιοτικά προϊόντα και τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας.

Τι κάνουμε

Μετά από εκτενή έρευνα, ερχόμαστε σε επαφή με επαγγελματίες παραγωγούς, αξιολογούμε τα προϊόντα τους και εάν πληρούν τις ποιοτικές απαιτήσεις μας διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να αγοραστούν μεμονωμένα ή στα έτοιμα καλάθια δώρων μας.
Προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε το κατάστημά μας με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα. Αν ψάχνετε για ένα προϊόν που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.

Γιατί Hellenic Food Basket

Γιατί τα ελληνικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής και είναι παγκοσμίως γνωστά σε ποιότητα και γεύση.


Θέλουμε να διαδώσουμε τη μοναδικότητα των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο και να τα κάνουμε ευρέως γνωστά.

Που βρισκόμαστε

Η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από πολλά ταξίδια σε όλη τη χώρα, ερχόμαστε σε επαφή με διάφορους παραγωγούς των οποίων τα προϊόντα αξιολογούνται προσεκτικά πριν τα επιλέξουμε για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.