Ακύρωση Παραγγελίας & Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

1. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Hellenic Food Basket στο 694 734 2243 ή μέσω email στο info@hellenicfoodbasket.com

2. Συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί. Δεν είναι απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης, καθώς σας έχει σταλεί ηλεκτρονικά.

3. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα δώσει εντολή στην εταιρία courier να παραλάβει το δέμα από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει πως επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παραλαβή*. Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δηλώσατε το αίτημα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία επιστροφής με οποιαδήποτε εταιρία courier της επιλογής σας.

4. Το πακέτο θα αποσταλεί στο κατάστημα του Ε-shop της Hellenic Food Basket.

Αποκλειστική Διεύθυνση αποστολής:, Τηλ. Επικοινωνίας 694 734 2243

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (Ισχύει μόνο για online παραγγελίες στο eshop)

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει ολοκληρωθεί σωστά και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση της παραγγελίας σας, εντός διαστήματος 30 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην αποθήκη μας.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ως εξής:

• Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής (Τρόποι Πληρωμής ΕΔΩ).

• Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω email στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Hellenic Food Basket, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή. Εμείς θα σας στείλουμε ένα email ειδοποίησης όταν πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Ο χρόνος για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας μπορεί να ποικίλλει και καθορίζεται από την εκδότρια τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Για αλλαγές μη ελαττωματικών προϊόντων, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής.

Αφού παραλάβουμε και αξιολογήσουμε τα προϊόντα, η επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων και καταχώρησης νέας παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Για επιστροφή/αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία, η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά με την ACS Courier και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την Hellenic Food Basket.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή / αλλαγή θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

• Η συσκευασία να είναι ακέραιη χωρίς φθορές και σκισίματα

• Το προϊόν να μην είναι αλλοιωμένο και να μην έχει δοκιμαστεί / χρησιμοποιηθεί

• Το προϊόν να μην έχει έρθει σε άμεση επαφή με το δέρμα

• Το προϊόν να βρίσκεται σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του και δεν έχει αποσυσκευαστεί (δεν έχει αφαιρεθεί το πλαστικό περιτύλιξης και βρίσκεται στην αρχική του κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ).

• Θα πρέπει να γίνει επιστροφή ολόκληρου του πακέτου σε περίπτωση ειδών προσφοράς

• Εποχιακά είδη επιστρέφονται μέσα στην ίδια σεζόν που αγοράστηκαν.

Σημείωση: Σε περίπτωση μη ενημέρωσης του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών για οποιαδήποτε περίπτωση από τις παραπάνω (επιστροφές / αντικαταστάσεις / αλλαγές) η αποθήκη δε θα κάνει δεκτή την παραλαβή του δέματος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΩΡΩΝ

Αν θέλετε να επιστρέψετε ένα δώρο, θα πρέπει ο πελάτης που πραγματοποίησε την αγορά να ακολουθήσει τη διαδικασία Επιστροφών όπως περιγράφεται παραπάνω και αυτός θα είναι και ο αποδέκτης της επιστροφής των χρημάτων.

Σημείωση

Εάν δεν έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να στείλετε email στο info@hellenicfoodbasket.com με θέμα “Ακύρωση Παραγγελίας” αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το τμήμα ακυρώσεων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 με 14:00.